Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till VejleVejle

Fuldtidsstilling som truckfører til lager i Billund søges

Har du truckcertifikat, og er du klar til at tage fat med det samme? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en engageret medarbejder til vores kundes lager i Billund, hvor vi håndterer både standardvarer og ukurante varer.

Sök jobbet
Vi har brug for dig, der gerne har erfaring inden for lagerarbejde, trives med at holde overblikket i en travl hverdag, og som er klar på de udfordringer, der følger med arbejdet med ukurante varer.

Som lagermedarbejder vil du være en vigtig del af virksomhedens daglige drift i et team med mange engagerede kollegaer. Du vil komme til at arbejde et sted, hvor der er gode ordnede vilkår, og hvor værdier som bl.a. ansvarlighed og åbenhed gennemsyrer dagligdagen. Der er fra ledelsens side et stort fokus på medarbejdertrivsel og at arbejdsmiljøet er godt.

Som medarbejder på lageret skal du plukke og pakke varer til kunder. Du vil blive oplært i pakkestandarden, da det kræver noget øvelse at pakke godset. Du vil arbejdet med truck eller stabler som arbejdsredskab meget af dagen, men arbejdet er også fysisk og kan være fysisk krævende, selvom du selvfølgelig vil have hjælpemidler til f.eks. at løfte. Du skal derfor være i god fysisk grundform, samt have noget styrke i kroppen til den fysiske del.

Detta söker vi:

Dette søger vi:
For at få succes i jobbet kræver det, at du kan lide, at tingene nogle gange går lidt stærkt, og at du har forskellige mål i løbet af dagen, som du skal opnå f.eks. ift. hvor mange pluk du skal nå.

Det er desuden vigtigt at
- du kan tale og forstå dansk (engelsk er ikke et krav).
- du er en holdspiller og har en god arbejdsmoral
- du er grundig selvom tingene går stærkt

Arbejdstiderne ligger mandag-torsdag i tidsrummet 12:00-20:00 og om fredagen i tidsrummet 11:00-18:30, så der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Hvis du er mere interesseret i at arbejde på et daghold, skal du endelig ikke afholde dig fra at søge alligevel, da vi løbende rekrutterer til andre stillinger afdelinger også. Du vil starte i et vikariat igennem StudentConsulting med henblik på en fastansættelse hos virksomheden, hvis der er et gensidigt match. Lønnen du vil blive tilbudt ligger totalt på 165 kr./timen, hvor trucktillæg og fritvalg er inkluderet.

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning hurtigst muligt. Vi ansætter løbende med mulighed for Try and hire!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77324
Antal platser2 st
Publicerad8 aug 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatummåndag 19 augusti
SommarjobbNej
Arbetstiderman-fre 12-20
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com