Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till UllensakerUllensaker

Bor du ved Gardermoen og ønsker jobb som terminalarbeider?

For vår kunde ved Gardermoen i Jessheim er vi på utkikk etter terminalarbeidere som kan jobbe i sommer. Er du arbeidsom, til å stole på og effektiv? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Sök jobbet
Vår kunde opererer på to terminaler som ligger rett ved siden av hverandre. Det er en terminal som har dagligvarer, her er det både kjøl og frys og en terminal som har flyfisk, så her er det kun kjøl.

Vår kunde tilbyr:
- Konkurransedyktig lønn
- Et godt arbeidsmiljø
- Gode muligheter for personlig utvikling

Arbeidsoppgaver:
- Kjøre truck, primært T1, T2 og T4
- Jobbe enten på kjøl/frys eller kjøl
- Noe stabling
- Ellers ikke altfor fysisk krevende oppgaver

Kontraktslengden er ut uke 34 i første omgang med muligheter for forlengelse. Arbeidstider kan være 8:00-16:00 eller 13:00-21:00 (fisk har åpent fra 6:00-20:00).

Detta söker vi:

- Du har T1, T2 og T4
- Du har noe erfaring med truckkjøring
- Du har plettfritt vandel
- Du er arbeidsom, effektiv og til å stole på
- Du snakker norsk og/eller engelsk, norsk foretrekkes

Du vil bli ansatt i StudentConsulting og utleid til vår kunde. Vi kontakter aktuelle søkere fortløpende. Er dette noe for deg? Søk allerede i dag!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76641
Antal platser2 st
Publicerad6 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com