Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till StokkeStokke

Bor du i nærheten av Stokke og ønsker en jobb på terminal?

Er du energisk, motivert og glad i høyt tempo? På vegne av en anerkjent kunde søker vi etter deg som vil yte og utfordre styrken din i et dynamisk team for sortering av pakker i Stokke!

Sök jobbet
Det er to aktuelle stillinger vi ønsker å fylle, en på natt og en på kveld. Gjerne spesifiser i søknaden hvilken du søker på eller om begge er aktuelle.

Kunden vil tilby:
- Et ungt miljø med mye energi
- Inkluderende og hyggelige kolleger
- Gode utviklingsmuligheter

Arbeidsoppgaver:
- Sortering av maskinelle og manuelle pakker (opptil 35 kg)
- Kjøre noe T2
- Lempe og sjaue
- Hjelpe til der det er behov

Oppstart er omgående. Stillingen på kveld vil være fulltid mandag-fredag ut juli, deretter 1-2 vakter i uken. Arbeidstidene vil her være i tidsrommet 14:45-20:00, der noen vakter er 15:45-19:30 mens andre er 14:45-20:00. Stillingen på natt vil være fulltid ut august der arbeidstidene vil være kl. 3:30-9:00.

Detta söker vi:

- Truckførerbevis T1 og T2
- Du har høy arbeidsmoral og evne til å arbeide i høyt tempo
- Du er fysisk sterk og liker manuelt arbeid
- Du er en lagspiller

Er du klar for nye utfordringer? Du vil bli ansatt i StudentConsulting og utleid til vår kunde. Oppstart nærmer seg og vi kontakter aktuelle søkere fortløpende, så send inn en søknad allerede nå!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76766
Antal platser2 st
Publicerad13 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 01 juli
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com