Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Teknik / IngenjörTeknik / Ingenjör Navigera till OsloOslo

Vil du være med å bygge Fornebubanen?

HAB/DRAGADOS ser nå etter prosjektingeniører til å jobbe på Norges største råbyggsprosjekt!

Sök jobbet
Dragados er et internasjonalt entreprenørselskap, med betydelig erfaring i store infrastrukturprosjekter som tunneler, broer, veier og havner. HAB Construction er kjent for å levere gode resultater i alle typer anleggsprosjekter, og er spesielt stolte av sitt betong- og grunnarbeid.

HAB og Dragados har inngått et samarbeid gjennom en joint venture som kombinerer HABs regionale ekspertise med Dragados’ internasjonale erfaring innen store infrastrukturprosjekter. Sammen skal de levere prosjektet Fornebubanen, og deres samarbeid gir dem muligheten til å ta på seg noen av de største og mest utfordrende prosjektene i Norge og Norden.

Din rolle:
Som Prosjektingeniør vil du jobbe tett med anleggsleder og følge opp kvalitetssikring, HMS, fremdrift, dokumentasjon, rapportering, m.m. Som en del av prosjektet vil du ha en variert arbeidsdag og vil være mye ute på anlegget.

I denne rollen er det viktig at du er strukturert, systematisk og har en god gjennomføringsevne. Du har også gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Som person er du resultatbevisst, du har en kremmerånd og er glad i å ta ansvar.

HAB/DRAGADOS tilbyr:
- Veldig gode utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø
- Muligheten til å jobbe for spennende selskaper med stor grad av frihet
- Dyktige og hyggelige kollegaer

Du vil få en god introduksjon, en egen mentor og bli en del av et svært kompetent team. De kan også tilby konkurransedyktige betingelser og goder.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Fullført bachelor eller master i ingeniørutdanning med bygg- og anleggsfag
- God systemforståelse og IT-kunnskap
- Fagbrev eller relevant arbeidserfaring kan være en fordel
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Er det deg vi ser etter? Da vil vi høre fra deg!

Vi skal ansette prosjektingeniører til HAB/DRAGADOS, til en fast stilling og et engasjement på et år, med gode muligheter for fast ansettelse. Ønsket oppstart er så snart som mulig. Vi i StudentConsulting tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende. For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Thea Thurmann-Nielsen eller Tiril Normann i StudentConsulting.

For mer informasjon om prosjektet Fornebubanen: https://storymaps.arcgis.com/stories/e21b4778b641427bb3eafd6d8f8c8c39

Nyckelord: Byggingeniør, Prosjektingeniør, Ingeniør, Bygg og anlegg, IT

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77962
Antal platser1 st
Publicerad27 sep 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriTeknik / Ingenjör

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com