Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Teknik / IngenjörTeknik / Ingenjör Navigera till OsloOslo

Nyutdannet innen Bygg og Anlegg? Da kan du være den vi leter etter!

På vegne av en av våre spennende kunder i bygg- og anleggsbransjen er vi nå på utkikk etter en nyutdannet prosjektingeniør med utdannelse innen bygg- og anleggsfag.

Sök jobbet
Du vil få en god introduksjon, en egen mentor og bli en del av et inkluderende og faglig sterkt team bestående av hyggelige kolleger. Vår kunde er i vekst og tilbyr gode utviklingsmuligheter i et kompetent fagmiljø. Arbeidsstedene vil variere noe, men er i all hovedsak i Oslo-området.

Som prosjektingeniør vil du normalt fungere som anleggslederens assistent og du vil gjøre oppfølging av blant annet kvalitetssikring, HMS, fremdrift, dokumentasjon, rapportering, kontrakter m.m. Du vil også delta i møter vedrørende drift i prosjekter.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Nyutdannet med bachelor eller master innen bygg- og anleggsfag
- Fagbrev eller relevant arbeidserfaring før utdanning er en fordel, men ikke et krav
- God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
- Generelt god systemforståelse

I denne rollen er det viktig at du er strukturert, systematisk og har en god gjennomføringsevne. Du liker å kommunisere og har gode samarbeidsevner. Som person er du resultatbevisst, du har en kremmerånd og er glad i å ta ansvar.

Dette er i første omgang et engasjement på 6 måneder gjennom oss i StudentConsulting, men det er gode muligheter for forlengelse og videre utvikling i selskapet. Vi i StudentConsulting tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende, så ikke nøl med å søke!

Vi gleder oss til å lese hvorfor akkurat du passer til denne stillingen!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID78093
Antal platser1 st
Publicerad7 okt 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriTeknik / Ingenjör

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com