Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till OsloOslo

Erfaring med kursadministrasjon og vil jobbe for NorskFysioterapeutforbund?

For vår kunde Norsk Fysioterapeutforbund er vi på jakt etter en kurskonsulent i 50% stilling til et vikariat med oppstart snarest!

Sök jobbet
Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) er en profesjonsforening for fysioterapeuter med over 10.000 medlemmer. Forbundet ivaretar medlemmers faglige, økonomiske og arbeidsrettslige interesser og arbeider for å styrke fysioterapi som profesjon og fag. Våre medlemmer er ansatte i offentlig eller privat virksomhet samt selvstendig næringsdrivende.

NFF tilbyr etterutdanningskurs til medlemmer og andre fysioterapeuter. Denne opplæringen tilrettelegges for av medarbeidere i sekretariatet. Denne stillingen inngår i fagseksjon.

Norsk Fysioterapeutforbund tilbyr:
• Sentral beliggenhet i Kirkegata, kort vei til kollektivtransport, sykkelparkering og garderobe i lokalene
• Mulighet for inntil 2 timer betalt trening i arbeidstiden
• Varierte arbeidsoppgaver
• Fri i romjul og påskeuken

Arbeidsoppgaver:
• Administrere kurs; besvare henvendelser fra deltakere, håndtere påmeldinger, sende informasjon, fakturere deltakere, evaluere kurset mm
• Ansvar for å finne egnet kurslokale, løpende koordinere med kurssted og kontaktperson på kurssted
• Ansvar for at alt nødvendig utstyr til kursgjennomføring er tilgjengelig ved kursstart
• Ansvar for at kostnader til gjennomføring holdes på et lavest mulig nivå. Kontrollere og godkjenne kostnader knyttet til hvert enkelt kurs i hht. avtalt budsjett.
• Støtte gjennomføring av digitale kurs
• Bidra til videreutvikling av prosesser og system for kursadministrasjon
Arbeidstidene i stillingen er mandag til fredag der kjernetid er 9-15. Dette er en 50% stilling og arbeidstid vil være etter avtale innenfor Norsk Fysioterapeutforbund sine åpningstider. Oppstart i stillingen er snarest og oppdraget vil vare ut mars 2025!

Detta söker vi:

Krav for stillingen:
- Du må ha erfaring med kursadministrasjon fra tidligere eller annen arbeidserfaring som innebærer koordinering og planlegging
- Utdanning innenfor administrasjon eller annen relevant utdanning er en stor fordel
- Erfaring med å sette seg raskt inn i nye systemer og erfaring med å jobbe på digitale plattformer
- Erfaring med detaljert oppfølging og evne til å se utfordringer og foreslå gode løsninger
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi ser etter deg som:
• Er god til å etablere tillit og godt samarbeid med andre.
• utviser vilje og evne til å ta ansvar og jobber godt selvstendig. Samtidig er du opptatt av å jobbe godt i team og bruker din kompetanse inn i gruppen. Teamet du jobber i er preget av godt humør. Du har kolleger med ulik faglig bakgrunn og erfaring.
• Trives med et høyt arbeidstempo, og er lærevillig. Hverdagen preges av at du har mange baller i luften, og mange detaljer.
• Evner å strukturere oppgaver slik at alt blir gjort til riktig tid.



Du vil bli ansatt i StudentConsulting og utleid til vår kunde. Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende, så søk allerede i dag!

Nyckelord: kontor, administrasjon, kundeservice, kursadministrasjon, organisering

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID78050
Antal platser1 st
Publicerad3 okt 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtOslo
YrkeskategoriAdministration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com