Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till MossMoss

Vil du jobbe med salg av bærekraftige og sirkulære løsninger? Se hit!

På vegne av vår kunde er vi på utkikk etter deg som er ambisiøs og lærevillig, og ønsker å utvikle deg videre innen salgsfaget i en bransje i stadig utvikling!

Sök jobbet
I rollen som salgsrådgiver vil du jobbe mot små og store virksomheter, og vil ha stor grad av frihet under ansvar. Du blir en del av et erfarent salgsteam med lang fartstid i bransjen som vil sørge for at du får god opplæring. Du vil også bli tildelt en egen mentor som sørger for at du blir tatt godt imot og kommer godt inn i rollen.

Arbeidsoppgaver
- Salg og markedsføring av oppdragsgivers produkter og tjenester
- Oppsøkende salg og etablering av nye kunderelasjoner
- Kundemøter for befaring og kartlegging av behov
- Rådgivning av optimaliserte kundeløsninger
- Jobbe med digitale løsninger
- Oppfølging av eksisterende kunder og reforhandling av eksisterende avtaler

Detta söker vi:

Hvem er du?
For å gjøre det bra i denne stillingen må du trives med, og ha et talent for oppsøkende salg og kundepleie. Det er også en fordel å være resultatorientert og et utpreget konkurransemenneske. Det er viktig at du er ansvarsfull, samt har gode samarbeidsevner og pågangsmot. Den rette personen er også lærevillig, strukturert og har høy arbeidskapasitet. Du må sette pris på utfordringer og ha evnen til å ha flere baller i luften.

I tillegg har du:
- Erfaring med salg, gjerne mot industri og næringsliv
- Erfaring med bruk av CRM-systemer og god teknisk forståelse
- Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, skriftlig og muntlig
- Førerkort klasse B, og disponerer egen bil

Høres dette ut som deg? Da oppfordrer vi deg til å søke på stillingen!

Arbeidstider er mandag – fredag, 08-16. Du vil jobbe fra vår kundes kontorlokaler i Moss, med muligheter for hjemmekontor etter behov. Ønsket oppstart er så fort som mulig, så spesifiser når du har mulighet til å tiltre stillingen når du søker. Dette er i første omgang et engasjement på 5 måneder gjennom oss i StudentConsulting, med gode muligheter for forlengelse.
Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med Tiril Normann eller Thea Thurmann-Nielsen i StudentConsulting.

Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende, så ikke nøl med å søke!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID78112
Antal platser1 st
Publicerad8 okt 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
OrtMoss
YrkeskategoriFörsäljning

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com