Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Bliv Brings nye pakkeshopkonsulent og få et alsidigt job på farten!

Er du serviceminded, og kan du bevare roen i travle perioder? Kan du lide at være på farten, og er du praktisk anlagt? Så er stillingen som pakkeshopkonsulent hos Bring på Sjælland noget for dig!

Sök jobbet
Bring er en logistikvirksomhed, som håndterer pakker, post og gods for små såvel som store virksomheder i hele Norden. I tiden hen mod Black Friday og jul er der ekstra travlt hos Bring og deres underleverandører, og vi søger derfor en serviceminded pakkeshopkonsulent, som skal assistere Bring ude i deres forskellige pakkeshops.

Om stillingen:
Som pakkeshopkonsulent på Sjælland vil dine primære arbejdsopgaver være at assistere de forskellige pakkeshops med klargøring af butikkerne samt hjælpe med udlevering af pakker til kunder, pakkesortering og lignende. Der vil også forekomme opgaver i form af at køre ud til diverse pakkeshops at hjælpe med praktiske gøremål såsom opsætning af reoler. Du skal være indstillet på, at der kan forekomme kørsel på hele Sjælland.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver indebære:
• Pakkesortering.
• Udlevering af pakker til kunder.
• Kørsel til pakkeshops for at hjælpe, hvor der er behov.
• Klargøring af pakkeshops til modtagelse af pakker, herunder samling af reoler, systematisering mv.
• Oprydning.
• Ad hoc-opgaver.

Bring tilbyder et spændende job, hvor du vil en masse erfaring med alt lige fra kundeservice til praktiske opgaver. I stillingen vil du derfor få et alsidigt arbejde, hvor ingen dage er ens. Du får desuden muligheden for at spille en vigtig rolle i Brings højsæson og arbejde med stor frihed under ansvar. Samtidig kan du se frem til et dynamisk arbejdsmiljø med daglige smil fra kunder, som glæder sig over deres nye køb!

Detta söker vi:

For at trives i rollen er det vigtigt, at du er ansvarsbevidst og god til at tage initiativ, samt føler dig komfortabel med at arbejde selvstændigt. Det er desuden afgørende, at du har et godt servicegen samt er smilende og imødekommende, da du vil have daglig kontakt med kunder. Slutteligt vil det være en fordel, at du er omstillingsparat, kan bevare roen og arbejder effektivt i travle perioder.

Du skal desuden kunne se dig selv i følgende:
• Du har kørekort B.
• Du er vant til praktisk arbejde.
• Du kan arbejde i tidsrummet 8.00-18.00 fra mandag til fredag. Tiderne vil ofte være 9-17 eller 10-18, men det kan variere. Der
kan samtidig forekomme dage med både kortere og længere arbejdstider.
• Det er en fordel, hvis du har erfaring fra servicebranchen.

Du vil få stillet en bil til rådighed til udførelsen af dine arbejdsopgaver. Du skal være forberedt på en del kørsel, da du nogle dage skal hjælpe flere forskellige butikker i København og omegn.

Praktisk information:
Hvis du er interesseret i en stilling, hvor du vil opleve variation i din hverdag, så send dit CV og ansøgning med det samme. Stillingen er et vikariat gennem StudentConsulting med opstart i start/midt november og varighed til udgangen af december. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Regitze Munch Nielsen på regitze.munch.nielsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Nyckelord: Black friday, jul, pakkeshop, service

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID78035
Antal platser1 st
Publicerad2 okt 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 11 november
SommarjobbNej
ArbetstiderDu skal kunne arbejde i tidsrummet 8.00-18.00 fra mandag til fredag. Tiderne vil ofte være 9-17 eller 10-18, men det kan variere.
Lön140 kr i timen + 9% fritvalgskonto
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com