Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till FredericiaFredericia

Administrativ medarbejder søges til DANX i Taulov

Har du sabbatår og ønsker du at tjene nogle ekstra penge i en kort periode? Er du en haj til administrative opgaver og trives du med rutinepræget arbejdsopgaver?

Sök jobbet
Vi søger lige nu en administrativ medarbejder til et vikariat hos DANX i 4-6 uger. DANX er en logistikvirksomhed, og var den første in-night distributør af reservedele i Danmark. De leder lige nu efter en administrativ medarbejder, der skal arbejde med administration og dataentry.

Om stillingen:
Din hovedopgave vil være at indsamle og registrere leveringsoplysninger. Kunderne modtager en standardmail, men der kan være tilfælde, hvor du skal følge op med kunden for at få alle de nødvendige oplysninger. Derfor vil du både skulle skrive til og tale med kunderne for at sikre, at alt er korrekt.

Detta söker vi:

Vi søger dig, der trives med rutineprægede arbejdsopgaver og som har en servicemindet tilgang til kunder. Dertil er det vigtigt, at du er nysgerrig og villig til at lære.

Du har måske sabbatår og ønsker at tjene lidt ekstra penge til den lange rejse eller du ønsker blot at få erfaring med administrative opgaver i en spændende virksomhed.

Praktiske oplysninger og rekrutteringsprocessen
Opstart: Hurtigst muligt
Ansættelse: Vikariat igennem StudentConsulting på 4-6 uger
Løn: Timeløn + 9% fritvalg
Lokation: Taulov

Hvis du brænder for at være en del af en spændende organisation og opfylder de beskrevne kvalifikationer, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV i dag. Vi afholder løbende samtaler og stræber efter at finde den rette kandidat så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Emma Jepsen på Emma.jepsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Nyckelord: Sabbatår, Administration, Data, Fredericia, fuldtid

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77929
Antal platser1 st
Publicerad25 sep 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlm. kontortid
LönTimeløn + 9% fritvalg
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com