Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til AdministrasjonAdministrasjon Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Studentermedhjælper søges til rekruttering og HR

Er du studerende og har du interesse for rekruttering og HR? Ønsker du at supplere din uddannelse med et spændende studiejob?

Søk på jobben
Vi søger lige nu en studentermedhjælper til vores kontor i København, der har interesse for rekruttering og HR. Som studentermedhjælper i StudentConsulting vil du blive en del af en arbejdsplads, der både byder på faglige udfordringer og spændende projekter, men også et socialt sammenhold udover det sædvanlige.

Hos StudentConsulting er vores mål simpelt: Vi ønsker at hjælpe endnu flere mennesker med at finde arbejde hver dag. Vi fokuserer på at tiltrække de bedste kandidater, så vi kan fortsætte med at matche dygtige talenter med deres kommende arbejdsgivere. Og det er her, du kommer ind i billedet!

Om stillingen:
Din primære arbejdsopgave bliver, at assisterer konsulenterne i rekrutteringsprocesserne. Overordnet vil dine arbejdsopgaver være:
- Search efter potentielle kandidater.
- Screening af jobansøgninger og CV’er.
- Skriftlig og telefonisk indhentning af referencer og logning af disse i vores system.
- Kvalitetssikring af kandidater.
- Andre administrative opgaver ifm. Rekrutteringsprocesserne.

I stillingen vil du få mulighed for at prøve en masse opgaver indenfor en spændende branche. Du kan derfor være sikker på, at du får brugbare erfaringer med i bagagen, som du kan bruge i din videre karriere og uddannelsesforløb. En tidligere studentermedhjælper har sagt følgende:

”Jeg har personligt haft en fantastisk tid hos StudentConsulting både fagligt og socialt. Personligt trives jeg i et job, hvor jeg tildeles meget ansvar og hvor mine arbejdsopgaver varierer. Dette fik jeg i høj grad realiseret hos StudentConsulting. Derudover er det kollegiale sammenhold helt udover det sædvanlige og noget, du ikke finder mange steder.” (Line, tidligere studentermedhjælper).

Dette søker vi etter:

Det vigtigste er, at du er studerende og går på en relevant uddannelse inden for HR, kommunikation eller lignende. Jobbet stiller desuden krav til, at du kan arbejde effektivt og struktureret, da vi ofte arbejder med deadlines og en høj detaljegrad. Da jobbet inkluderer både mundtlig og skriftlige kommunikation med kandidater, skal du kunne kommunikere på et professionelt niveau på dansk og desuden beherske engelsk på et ”dagligdagsniveau”.

Praktisk information og rekrutteringsprocessen:
Som udgangspunkt arbejder du ca. 15 timer om ugen fordelt på 2 eller flere dage. Arbejdstiden ligger for det meste indenfor normal kontoråbningstid.

Lyder det som en stilling for dig, så skynd dig at sende os dit CV og en ansøgning via linket i annoncen. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlige Emma Jepsen på: emma.jepsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Nøkkelord: Studentermedhjælper, Studerende, Rekruttering, HR, København

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID77928
Antall plasser1 stk.
Publisert25 sep 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
ArbeidstiderCirka 15 timer om ugen
LønnTimeløn + fritvalg.
Førerkortkrav-
YrkeskategoriAdministrasjon

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com