Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til SalgSalg Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Norsktalende kundekonsulent søges til Gavefabrikken i Valby!

Brænder du for salg og rådgivning, og er du dygtig til at opbygge relationer? Hvis du har erfaring med salg og kundeservice, har vi et spændende projekt klar til dig!

Søk på jobben
De søger en norsktalende medarbejder, der kan starte hurtigst muligt. Du bliver en del af et projekt, der løber fra oktober og frem til januar 2025.

Arbejdsopgaver:
Gavefabrikken blev grundlagt i 2008, og de leverer gaver til virksomheder i hele Norden. Som kundekonsulent hos Gavefabrikken vil du arbejde med alle aspekter af kundens oplevelse – fra opsøgende kontakt og kundemøder til salg og kundeservice.

De har brug for at styrke teamet, der håndterer det norske marked, som har stort potentiale. På sigt vil der komme mere indgående salg fra eksisterende kunder, men i starten vil en stor del af arbejdet bestå af opsøgende salg. Dette kræver en positiv indstilling og evnen til at håndtere afvisninger med gåpåmod.

Dette søker vi etter:

Gavefabrikken søger rådgivere, som ikke nødvendigvis har erfaring med opsøgende salg, men det er en fordel. Der stilles ingen krav til uddannelsesbaggrund.

De forventer, at du:
• Taler og skriver norsk på højt niveau
• Har erfaring med opsøgende salg og kunderådgivning
• Trives med at foretage udgående opkald
• Kan skifte mellem salgs- og serviceopgaver i perioder

Praktisk information:
• Startdato: d.01.10.24
• Vikariat er fra d.01.10.24 til 31/1 2025, med mulighed for forlængelse og eventuel fastansættelse.
• Placering: Valby.
• Løn: Fast grundløn.

Vi afholder løbende interviews, så send dit CV allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID77792
Antall plasser1 stk.
Publisert13 sep 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriSalg

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com