Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til HelsingborgHelsingborg

Välbetalt heltidsjobb som truckförare i Helsingborg!

Är du en motiverad truckförare som vill visa framfötterna på ett välkänt lager i Helsingborg? Trivs du med produktivitetsmätning och högt engagemang? Då är denna möjlighet för dig!

Søk på jobben
I rollen som truckförare kommer du att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö där noggrannhet och säkerhet är av största vikt. Du kommer att vara ansvarig för att hantera och flytta gods inom lager- och produktionsanläggningar, samt säkerställa att logistikflödet fungerar smidigt och effektivt.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:
- Lastning och lossning
- Orderplock
- Infackning
- Godsmottagning

Det finns flera olika avdelningar med olika arbetstider, temperatur och arbetsuppgifter.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltiga kandidater kommer bli anställd av oss som ambulerande konsult.

Dette søker vi etter:

Krav:
- Truckkort A + B
- Erfarenhet av att köra truck
- 2 referenser att erbjuda
- Anmärkningsfritt belastningsregister

Som person är du flexibel, noggrann och engagerad. Du förstår vikten av produktivitet och ser det som en positiv utmaning att leva upp till uppsatta mål.

Vi anser det vara meriterande om du har körkort och tillgång till bil.

Du är en lagspelare som alltid vill teamets bästa samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Välkommen med din ansökan!

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID77778
Antall plasser10 stk.
Publisert12 sep 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com