Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Kundeservice/ButikkKundeservice/Butikk Gå til GreveGreve

Bring Parcels søger kundeservicemedarbejdere til højsæson

Er du løsningsorienteret og trives du med at hjælpe mennesker? Har du erfaring med telefonisk kundeservice, så er jobbet som kundeservicemedarbejder hos Bring Parcels måske noget for dig!

Søk på jobben
For vores kunde, Bring Parcels, søger vi lige nu fleksible medarbejdere til kundesupport-teamet i Parcels afdelingen hen over deres travleste periode!

Dine opgaver:
Som kundeservicemedarbejder hos Bring, vil din primære arbejdsopgave være at skabe gode
kundeoplevelser via telefon og på mail. Du vil primært hjælpe B2C, men også B2B kunder, med at besvare deres spørgsmål omkring deres forsendelser. Henvendelserne kan være alt lige fra et simpelt leveringsspørgsmål til en større problematik, der kræver kontakt med forskellige parter, hvorfor henvendelsen ikke altid kan løses i telefonen. Du kan derfor komme vidt omkring i værdikæden, når du kontakter terminaler, underleverandører, chauffører og pakkeshops.

Hvem er Bring Parcels?
Hos Bring løser de hverdagslogistikker for små og store virksomheder i hele Norden. De hjælper deres kunder med alt lige fra e-handel til lægemiddeltransporter og håndterer både pakker, bud, post og gods. I parcels afdelingen bliver der håndteret henvendelser fra kunderne om alt, der drejer sig om forsendelser. Der er travlt på telefonerne, højt tempo, og god stemning iblandt kollegaerne.

Dette søker vi etter:

Hvem er du:
- Du har erfaring med telefonisk kundeservice.
- Du en skarp kommunikatør, som kan formulere dig kort, klart og præcist - både på mail og telefon.
- Du trives i en hverdag hvor du vil blive stillet opgaver med forskellige kundesegmenter.
- Som person har du et positivt sind og kan både grine med dine kolleger og arbejde koncentreret og selvstændigt.

Bring Parcels tilbyder:
En hverdag på Bring Parcels' nye kontorer i Greve, med en masse dejlige kollegaer. Bring Parcels søger dig, der kan starte i et vikariat med opstart fra midt november frem til udgangen af året. Du vil blive ansat som vikar igennem Student Consulting.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og du vil arbejde i hverdagene mandag til fredag mellem 09.00 og 20.00. Du vil være timelønnet med en løn på 162 kr./timen, som svarer til ca. 26.000 kr./mdr. Derudover kommer der 9% fritvalg oven i.

Nøkkelord: Kundeservice, Fuldtid, Kundekontakt, Greve, København

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID78044
Antall plasser5 stk.
Publisert3 okt 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet11 dagar - 3 mån
Startdatomandag 18 november
SommerjobbNei
ArbeidstiderMandag til fredag mellem 09.00 og 20.00
Lønn162 kr./timen + 9% fritvalg
Førerkortkrav-
StedGreve
YrkeskategoriKundeservice/Butikk

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com