Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ØkonomiØkonomi Gå til BrøndbyBrøndby

Studentermedhjælper til Daikins Finance-afdeling

Vil du få hands-on erfaring i en global virksomhed med fokus på bæredygtighed og økonomisk vækst? Vi søger en engageret studerende, der vil udvikle sig indenfor finansverdenen.

Søk på jobben
Virksomheden er en global leder inden for energibesparende klima- og opvarmningsløsninger. Deres kerneopgave er at udvikle og levere bæredygtige produkter såsom luftkonditionering, opvarmning og ventilation, som forbedrer både komfort og energieffektivitet i private hjem og erhvervslivet. Med fokus på innovation og miljøvenlig teknologi arbejder virksomheden aktivt for at reducere CO2-udledning og fremme en grønnere fremtid.

Virksomheden tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor medarbejdere får frihed til at tage ansvar og udvikle sig personligt og fagligt. Der er stor vægt på hands-on erfaring, og du vil få mulighed for at lære fra dygtige kolleger

Om stillingen.
Vi søger en studentermedhjælper til finansafdelingen, som har ansvaret for at sikre effektiv håndtering af virksomhedens økonomi. Du vil få indsigt i finansielle processer, omkostningskontrol og likviditetsstyring.
Du vil få praktisk erfaring med en bred vifte af økonomiske opgaver, herunder:
• Finans- og salgsrapportering – Udarbejdelse af analyser og rapporter.
• Back-office funktioner – Administrativ hjælp og assistance til teamet.
• Månedsrapportering – Støtte ved afslutning af månedens regnskab.
• Kreditor-/debitorstyring – Håndtering og opfølgning på betalinger.
• Årsregnskab – Assistere med opstilling og afslutning af årsregnskabet.

Dette søker vi etter:

Vi søger en som er proaktiv og tager ansvar for sine opgaver. Du skal kunne arbejde selvstændigt, have interesse for økonomiske processer og være nysgerrig på at lære nyt. Vi ser gerne, at du er i stand til at håndtere perioder med travlhed, hvor arbejdsopgaverne kan variere.

Vi ser gerne at:
• Du er i gang med din kandidatuddannelse eller er i slutningen af din bachelor, gerne med fag inden for økonomi, finans eller
beslægtede områder.
• Er nysgerrig, ansvarsbevidst og proaktiv
• Har god erfaring med Excel og PowerPoint. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med SAP og PowerBI.
• Taler engelsk flydende.

Praktiske informationer og rekrutteringsprocessen:
Opstart vil finde sted hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig også på den rette kandidat. Din løn vil blive fastsat ud fra dine kvalifikationer. Såfremt du ansættes, vil du blive vikar igennem Student Consulting på 10-16 timer om ugen. Kontoret er placeret i Brøndby, tæt på stationen.
StudentConsulting håndterer den indledende rekrutteringsproces, som involverer interview og tests. I rekrutteringsprocessen beder vi også om referencer og straffeattest. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID78277
Antall plasser1 stk.
PublisertI dag
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeRekruttering
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriØkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com