Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to Logistics / transportLogistics / transport Go to RoskildeRoskilde

En måneds vikariat til lager i Hedehusene – opstart uge 39

Søger du et job med opstart nu? Har du lyst til at arbejde med pakning af ordrer på et stort og velrenommeret lager? Kan du arbejde fuldtid den næste måned? Så har vi måske et job til dig på DSVs lager i Hedehusene.

Apply
Vi søger medarbejdere til forskellige afdelinger i DSV. Arbejdsopgaverne kan bestå i at håndtere de ordrer, som plukkes af lagerets robotsystem. Når varerne kommer frem til den port, som man varetager, skal de scannes og pakkes i passende emballage. Der vil også være nogle af varerne, som skal pakkes pænt ind i gavepapir. I nogle af de andre afdelinger vil det være pluk og pakning med en scanner samt sortering af pakker.

Vikariatet er i første omgang på en måned, men der kan være mulighed for, at vikariatet forlænges, da lageret går ind i en travl periode.
Arbejdstiderne vil være mandag-torsdag fra 14:00-22:00 og fredag fra 13:30-21:00.

We are looking for:

Vi leder efter dig, der kan arbejde effektivt og trives i et miljø, hvor der nogle gange er fart på. Hvis du er fysisk robust og har en skarp opmærksomhed på detaljer, kan du være den perfekte kandidat til denne rolle.

Praktisk information:
Arbejdstiderne er mandag-fredag, og der er som udgangspunkt tale om et fuldtidsvikariat. DSVs behov kan dog variere, og du vil i nogle perioder derfor blive tildelt lidt færre vagter. Vi leder efter dig, der vil arbejde aften fra kl. 14.00-22.00. Hvis du kun har mulighed for at tage.

Din løn vil blive fastsat ud fra dine kvalifikationer og tidligere erfaring.

StudentConsulting samarbejder med DSV, og du vil blive ansat i en midlertidig stilling gennem StudentConsulting frem til udgangen af året. Vi ser frem til at høre fra dig!

Apply

Facts about the job
Job-ID77849
Number of vacancies3
PublishedYesterday
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeRecruitment
Duration3-6 months
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
Profession categoryLogistics / transport

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com