Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to FinanceFinance Go to OsloOslo

Vil du bidra med å sikre trygg sjømat til det norske markedet?

Brenner du for matsikkerhet og produktutvikling? Sjømat AS søker nå en kvalitetsleder i en variert rolle med ansvar for mattrygghet!

Apply
Sjømat AS er en ledende aktør i fiskeforedlingsbransjen med dagligvare som hovedkundegruppe. De startet opp i 2000, med hovedfokus på produksjon og leveranser til grossister på Østlandet, og har i dag en kundegruppe som består av alle grossistene sør for Trondheim. Med 20 dedikerte ansatte jobber de kontinuerlig for å levere det ypperste innen sjømat til sine kunder.

Som kvalitetsleder vil du ha en nøkkelrolle i å sikre kvalitet i alle ledd i produksjonen. Her får du muligheten til å påvirke både produksjonsprosesser og utviklingen av nye produkter i en bedrift som er opptatt av bærekraft og kvalitet. Har du en lidenskap for mattrygghet og ønsker en karriere hvor du virkelig kan utgjøre en forskjell, er dette muligheten for deg!

Du vil ha ansvaret for systemet HACCP og jobbe med fareanalyse og risikovurdering i bedriften. Du vil samarbeide med erfarne og engasjerte kollegaer i et sterkt fagmiljø, som gleder seg til å ta deg imot. Rollen byr på gode utviklingsmuligheter og påvirkningskraft i en spennende bransje.

Dine ansvarsområder:
- Oppdatering av IK-Matsystemet
- Registreringer, rutiner og gjennomføring av hygienerunder
- Dialog med Mattilsynet vedrørende nye godkjenninger
- Oppdatering av gjeldende rutiner og forme nye rutiner for HACCP
- Håndtering av kundeklager
- Revisjoner og prøvetaking (både internt og eksternt)
- Verifisere leverandører og kvalitetssikre råstoff
- Delta aktivt i produksjon og produktutvikling

Dette er en unik mulighet for å bidra på et viktig område samt utvikle dine personlige og faglige egenskaper. Du vil få muligheten til å delta i produktutvikling og opplæring av ansatte vedrørende matkontroll. I rollen som systemansvarlig vil du ha ansvar for HACCP- gruppen som i dag består av linjeledere. Ansvaret innebærer oversikt over deres kompetanse og dokumentasjon rundt dette.

We are looking for:

Vi ser etter deg som har:
- Bachelor/Master innen matsikkerhet eller annen relevant næringsmiddelteknologi
- Kompetanse og erfaring innen HACCP og kvalitetsarbeid
- Relevant erfaring fra dagligvareindustrien eller matproduksjon
- Gode kommunikasjonsevner på norsk, muntlig og skriftlig

Du vil få god opplæring i alle prosesser i produksjonen, så det viktigste er at du har kunnskap om matsikkerhet og regelverk knyttet til dette. Som person håper vi du er ansvarsfull, samarbeidsvillig og motivert. Du er nøyaktig og ryddig i eget arbeid, komfortabel med å lede andre og ikke minst har du interesse for næringsmiddelindustrien og produktutvikling.

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Vi gleder oss til å høre hvorfor akkurat du vil passe til denne stillingen!

Sjømat holder til på Vippetangen sentralt i Oslo, og arbeidstider er kontortider, med noe fleksibilitet. Ønsket oppstart er snarest, så gjerne presiser i din søknad når du har mulighet til å tiltre stillingen. For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Thea Thurmann-Nielsen eller Tiril Normann i StudentConsulting.

Keywords: HACCP, Matsikkerhet, Kvalitetsleder, Produksjon, Matproduksjon

Apply

Facts about the job
Job-ID77864
Number of vacancies1
PublishedYesterday
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeConsultant commission
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
CityOslo
Profession categoryFinance

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com