Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to AdministrationAdministration Go to OsloOslo

Få verdifull erfaring ved siden av studiene hos OBOS!

OBOS er Norges største boligbyggelag – og en av Nordens største boligbyggere og boligforvaltere. De er på utkikk etter deg som er student og ønsker å danne deg relevant erfaring ved siden av studiet. Er det deg vi ser etter?

Apply
OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, men en ting står fast: Hovedmålet er å bygge gode boliger til deres medlemmer, og forvalte disse på en god måte.

Hos OBOS vektlegger de mangfold og likestilling, og bestreber et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Du vil bli en del av et team som preges av åpenhet, inkludering, gode relasjoner og betydelig kompetanse innen fagfeltet. Teamet gleder seg til å ta imot akkurat deg!

I rollen som Saksbehandler på avdelingen for Eierskifte blir du en del av OBOS Eiendomsforvaltning AS. Her vil du være en viktig bidragsyter til å nå målet om å være Norges beste forretningsfører innen eierskifterelaterte oppgaver. Avdelingen håndterer saker knyttet til eierskifter, bruksoverlating, utleieboliger og meglerforespørsler.

Dette vil være noen av dine arbeidsoppgaver:
- Oppgi og kvalitetssikre boliginformasjon til eiendomsmeglere og boligselgere
- Gjennomføre ulike eierskifteoppgaver og dokumentbehandling i OBOS sin portefølje bestående av borettslag, sameier og boligaksjeselskaper
- Kontakt med takstmenn, banker, finansinstitusjoner, boligselskapenes beboere og styrer via e-post og telefon

We are looking for:

Kvalifikasjoner:
- Du studerer eiendomsmegling, bachelor innen økonomi, administrasjon eller lignende
- Erfaring fra kundeservice eller lignende er en fordel
- Du har gode kommunikasjonsevner på norsk, muntlig og skriftlig
- Er du på utkikk etter fulltidsjobb og har mulighet til å tiltre stillingen omgående, oppfordrer vi deg til å søke!

Hvem er du?
Vi ser etter deg som trives i en hektisk hverdag og har god struktur og prioriteringsevne. Du engasjerer deg i å nå avdelingens mål, er positiv og løsningsorientert. I tillegg har du gode kommunikasjonsevner og er opptatt av å yte god service for kundene. Vi håper at du kjenner deg igjen i OBOS sine kjerneverdier: SKOLE – Skikkelig, Kvalitetsbevisst, Offensiv, Lønnsom og Engasjert.

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da vil vi høre fra deg!

Dette er i første omgang et engasjement på 6 måneder gjennom StudentConsulting med muligheter for forlengelse. Det er tiltenkt at du skal jobbe 50%, og arbeidstider er mandag-fredag mellom kl. 08-16. Arbeidsstedet er i fine og luftige lokaler i Kværnerbyen i Oslo.  
Ønsket oppstart er omgående, så presiser når du har mulighet til å tiltre stillingen, og ikke nøl med å søke! Vi i StudentConsulting tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende. For spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Tiril Normann eller Thea Thurmann-Nielsen i StudentConsulting.

Apply

Facts about the job
Job-ID77783
Number of vacancies2
Published13 Sep 2024
Application deadline-
ExtentPart time/Extra
Commission typeConsultant commission
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
CityOslo
Profession categoryAdministration

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på unge i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi besatt over 20 000 stillinger det siste året. Deltidsjobber ved siden av studiene er svært verdifullt for deg som student. Dette er en ypperlig mulighet til å tjene litt ekstra, samtidig som det gir deg en nyttig erfaring og en fot innenfor i næringslivet. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com