Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to Logistics / transportLogistics / transport Go to ÖrebroÖrebro

Lagerarbetare sökes till Alligos Centrallager för start v.40

Har du erfarenhet från lagerbranschen och är intresserad av ett kortare uppdrag hos en utav våra större kunder i Örebro? Vill du arbeta på en stor, välskött och modern arbetsplats? Då har vi jobbet för dig!

Apply
Alligo är Nordens ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter. På deras centrallager i Pilängen, Örebro plockar, packar och skickar man dessa artiklar till butiker och slutkunder i Sverige, Norge och Danmark.

För ett kortare uppdrag på ca 8 veckor, med start vecka 40, söker vi efter 2st lagerarbetare som kan täcka upp för ett utökat behov då Alligos volymer förväntas öka i samband med deras Swedoldagar.
Du kommer först och främst arbeta med manuellt plock och pack, men det kommer finnas chans att även vara behjälplig på andra avdelningar som t.ex plock i deras automationslager (Autostore).

Arbetet sätter krav på samarbetsförmåga, lyhördhet, kommunikation samt på förmågan att arbeta självständigt. För att du snabbt ska kunna sätta dig in i rutiner och arbetssätt/ och -moment, ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från branschen.

We are looking for:

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och för att matcha konsultrollen mot vårt kunduppdrag ser vi att du är noggrann, självgående och social. Vidare är du en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Karv:
Truckvana och erfarenhet från lagerarbete
Truckbehörighet A1-4 B1-4
Noggrann och lyhörd
Talar och förstår svenska obehindrat
Godkänd kontrollerad bakgrundskontroll
Goda referenser från tidigare anställning/-ar
Samt att du är tillgänglig för arbete under hela uppdragsperioden


Meriterande:
ADR 1.3.
Tidigare arbetet i ASTRO eller annat WMS

Intervjuer sker löpnade och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, Tveka därför inte på att söka!

Keywords: Lager, Truck, Alligo, Heltid

Apply

Facts about the job
Job-ID77830
Number of vacancies2
Published17 Sep 2024
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeConsultant commission
Duration11 days - 3 months
Start dateMonday 30 September
Summer jobNo
Working hours2-skift 06-14.30 14.15-22.30
Salary-
Driving license requirements-
Profession categoryLogistics / transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com