Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to ITIT Go to KøbenhavnKøbenhavn

IT-supporter søges til Queue-it i København

Har du interesse for IT-sikkerhed og compliance? Vil du lære mere om, hvordan IT kan understøtte driften endnu mere effektivt? Så er denne stilling noget for dig!

Apply
På vegne af Queue-it søger vi en IT-supporter til opstart hurtigst muligt. Queue-it hjælper verdens største brands med at håndtere deres travleste dage. Deres virtuelle venteløsninger forhindrer hjemmesidenedbrud og botmisbrug for at skabe en mere jævn og retfærdig onlineoplevelse for milliarder af brugere. Queue-it er et mangfoldigt team fra over 40 lande med kontorer i Danmark, USA, Sydkorea og Australien.

Om stillingen:
Som IT-supporter hos Queue-it har man en central rolle som det første kontaktpunkt for alle Queue-it's medarbejdere globalt i forhold til 1st. line support. Man rapporterer direkte til deres IT-administrator og arbejder tæt sammen med den erfarne IT-studentermedhjælper. Den primære arbejdsopgave bliver at opretholde IT-sikkerhedsstandarder og sikre en problemfri IT-drift for alle Queue-it’s IT-brugere. Overordnet vil arbejdsopgaverne være:
- 1st line support til alle medarbejdere på tværs af organisationen.
- Udvikle og vedligeholde opsætningen af Microsoft 365-løsningen.
- Vedligeholde og fortsat optimere møde- og konferenceopsætning.
- Løbende vedligeholde og opdatering af retningslinjer, instruktionsmateriale osv. for effektiv brug af IT-løsninger, så de altid overholder deres høje standarder.

We are looking for:

Hos Queue-it har de en bred vifte af systemer og dermed en vis kompleksitet, hvilket betyder, at man skal have en teknisk tilgang med motivation for løbende at undersøge de bedste løsninger og dermed udvikle sin læringskurve, altid med en serviceorienteret tilgang til brugerne. Dertil skal man trives i et arbejdsmiljø, hvor det til tider kan gå stærk.

Kvalifikationer:
- Det er en fordel, men ikke et krav, med en relevant uddannelse inden for IT.
- Du har erfaring med IT-support e.l. Du kan sagtens være nyuddannet med erfaring fra praktik eller elevforløb.
- Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på engelsk (kontorsproget).
- Det er en fordel hvis du er superbruger af Microsoft 365-løsning, herunder Teams og Office.

Praktisk information og rekrutteringsprocessen
Opstart: Hurtigst muligt.
Arbejdstid: Fuldtid.
Løn: Efter kvalifikationer.
Lokation: København V.

Har du interesse for IT og compliance, og ønsker du at udvikle dig inden for dette felt, så søg allerede stillingen allerede i dag. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Rekrutteringsprocessen håndteres af StudentConsulting. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt rekrutteringsansvarlige Emma Jepsen på emma.jepsen@studentconsulting.com.

Keywords: IT, Support, Sikkerhed, Helpdesk, København

Apply

Facts about the job
Job-ID77858
Number of vacancies1
PublishedYesterday
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeRecruitment
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hoursFuldtid
SalaryEfter kvalifikationer
Driving license requirements-
Profession categoryIT

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com