Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to Human resources / staffHuman resources / staff Go to GöteborgGöteborg

Senior Technical Recruiter

Är du en passionerad rekryterare med en gedigen bakgrund inom teknik? Vill du vara med och forma framtiden inom fordonsindustrin? Då har vi tjänsten för dig!

Apply
Just nu söker vi på StudentConsulting en Senior Technical Recruiter till en av våra kunder som är marknadsledande inom fordonsindustrin. Företaget har sin bas i Göteborg där även huvudkontoret är beläget, utöver detta har de kontor och anläggningar runt om i hela världen.

Som Senior Technical Recruiter kommer du tillhöra Talent Acquisition-teamet som är på ett uppdrag att hitta de bästa talangerna från hela världen för att ansluta till deras ambitiösa resa. Teamet samarbetar nära med intressenter i hela organisationen för att identifiera den strategiska kompetens som behövs för framtiden. I deras dagliga arbete prioriterar teamet att ge kandidaterna den bästa upplevelsen och använder en kompetensbaserad intervjuprocess för att säkerställa hög kvalitet i varje rekrytering.

Vi söker nu en Senior Technical Recruiter som ska stödja rekrytering inom teknik och ingenjörstjänster. Personen vi söker har troligen tidigare erfarenhet av att stödja ett företags rekrytering av frontend-, backend- och fullstack-mjukvaruingenjörer, samt hårdvaruingenjörer. Detta är en unik talangmarknad, därför söker vi någon med erfarenhet av talangpipelining (sökning) och som kan "prata samma språk" med tekniska proffs.

Huvudsakliga ansvarsområden:

• Samarbeta effektivt med seniora intressenter, potentiellt över flera olika expertisområden
• Ha fullt ansvar för prestanda och resultat i tekniska rekryteringssökningar
• Ansvara för att driva och genomföra rekryteringsstrategin i linje med affärsstrategin
• Bygga, underhålla och äga omfattande globala rekryteringsprojekt
• Coacha och vägleda mer juniora medlemmar i TA-teamet
• Främja samarbeten med PX-partners och ekonomiteam för att förbättra processer och effektivitet baserat på data och insikter
• Arbeta nära affärsledare för att identifiera utmaningar och bidra med lösningar
• Kunna snabbt ta sig an rekryteringar på direktörsnivå och högre

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Tjänsten planerar att starta omgående och pågå fram till 2025-03-31, med stor möjlighet till förlängning.

We are looking for:

Vi söker dig som:

• Har gedigen erfarenhet av en liknande roll
• Erfarenhet av att stödja ett företags rekrytering av frontend-, backend- och fullstack-mjukvaruingenjörer, samt hårdvaruingenjörer
• Talar och skriver flytande på svenska och engelska

Vi söker en person som har förmågan att påverka och engagera andra, samt omsätta idéer till verklighet. Den rätta kandidaten bidrar aktivt till andras utveckling genom att ge ärlig och empatisk feedback. Du använder proaktivt rekryteringsdata för att ge värdefulla insikter till verksamheten och identifierar potentiella problem i ett tidigt skede. Vidare agerar du som en strategisk partner för seniora ledare inom företaget och har förmågan att arbeta självständigt och hitta lösningar när utmaningar uppstår.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

*ALLA ANSÖKNINGSHANDLINGAR SKA VARA PÅ ENGELSKA*

Vi ser fram emot att höra från dig!

Keywords: Rekryterare, Rekrytering, HR, Talent Acquisition, Technical Recruiter

Apply

Facts about the job
Job-ID77867
Number of vacancies1
PublishedToday
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeConsultant commission
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
Profession categoryHuman resources / staff

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com