Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Logistik/transportLogistik/transport Gå til OsloOslo

Distribusjonssjåfør klasse CE søkes til omgående oppstart!

Vi ser nå på vegne av vår kunde etter deg som trives med en fysisk og spennende arbeidshverdag som distribusjonssjåfør, dette hos en av Norges ledende merkevareleverandører.

Søg jobbet
Vår kunde har et bredt transportnettverk innenfor temperaturregulert logistikk og bistår både på nasjonalt og internasjonalt nivå, samt. med gods som ikke krever temperaturregulert logistikk. Med verdier som baserer seg på profesjonalitet, kreativitet og stolthet, strever vår kunde alltid etter å levere med presisjon og forutsigbarhet. Hos vår kunde vil du få bl.a. god opplæring av profesjonelle kompetente kolleger.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være:
• Lasting, lossing og distribusjon av varer mellom anlegg og til kunder
• Kjøre distribusjon til faste kunder i Drammen og Vestre Oslo
• Renhold og vedlikehold av bil og annet utstyr etter kundens retningslinjer
• Sørge for at sikkerhet og retningslinjer ivaretas under arbeidet, samt. ivareta virksomhetens verdier og yte kundeservice

Arbeidstider er mandag til fredag hovedsakelig dagtid kl. 05.30-13.30. De første 1-2 ukene med opplæring vil pågå i Sem (Tønsberg), etter opplæringen vil du utgå fra Kalbakken. Oppstart er så fort vi finner rett kandidat og oppdraget varer i første omgang ut oktober.

Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og leid ut til vår kunde. Det er gode muligheter for forlengelse eller fast ansettelse hos kunde for rett kandidat.

Dette søger vi:

Du har førerkortklasse CE og følgende kvalifikasjoner
• Gyldig YSK og digitalt sjåførkort
• Erfaring som lastebilsjåfør, gjerne i Oslo-området
• Gode kommunikasjonsevner på skandinavisk språk
• Gjennomgått kurs i bruk av løftelem er en fordel

Vi søker deg som er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig lastebilsjåfør og i god fysisk form.

Det foretas bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren.

Høres dette interessant ut? Søk da vel!
Vi behandler søknader og intervjuer kvalifiserte kandidater fortløpende.

Nøgleord: chaufför, distribusjon, distribusjonssjåfør, lastebil, lastebilsjåfør

Søg jobbet

Fakta om jobbet
Job-ID77638
Antal pladser2 stk.
Publiceret3 sep 2024
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed11 dage - 3 måneder
Startdatomandag 09 september
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekortC
LokalområdeOslo

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com