Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Logistik/transportLogistik/transport Gå til DrammenDrammen

Hjelpemann søkes til lastebil!

Vi søker hjelpemann innen slamsuging, tankvask og høytrykksspyling m.m på lastebil i Drammen, Bergen, Stavanger, Hareid.

Søg jobbet
Vår kunde er ledende innen gjenvinningsbransjen i landet med 20 anlegg og 300 medarbeidere, og i tillegg er de sertifisert til Great Place To Work. For rett person finnes det mange muligheter for videre utvikling, kurs, teste ut andre anlegg i andre byer m.m.

Du må ha kapasitet til en tung, fysisk jobb og varierte arbeidsdager. En typisk dag inneholder alt fra slamsuging, høytrykksspyling, service og tankkontroll, i kumlokk, store tanker, oljerigger etc. Fra stort til smått. Det er derfor viktig med teknisk forståelse og kunnskap, samt. forståelse for viktigheten av god sikkerhet på arbeidsplassen. Deres kundekrets er bensinstasjonsselskaper, store eiendomsselskaper, kommuner v/ skoler, barnehager, samt. andre mindre kunder rundt omkring.

Du blir ansatt hos Studentconsulting og jobbe hos vår kunde. Mulighetene for langsiktig oppdrag og eventuelt fast ansettelse er der for rett kandidat, også muligheter for å ta førerkort på lastebil.

Dette søger vi:

Vi søker deg som er positiv og i god fysisk form, du har B sertifikat og teknisk interesse.

Høres dette interessant ut og ønsker du å være med videre i prosess, samt. treffe kunde?
Søk i dag da vel!

Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.

Nøgleord: hjelpemann, gjenvinning, lastebil

Søg jobbet

Fakta om jobbet
Job-ID78271
Antal pladser1 stk.
PubliceretI går
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed3-6 måneder
Startdatomandag 28 oktober
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekortB
LokalområdeDrammen

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com